Pris exempel

 

Pris exempel:

Balance 20 kg 440kr 

HYGAIN® BALANCED är ett spannmålsfritt, pelleterat kraftfoder-koncentrerat som kräver liten giva för att ge din häst vad den behöver i form av proteiner, essentiella aminosyror, vitaminer och kelaterade mineraler.

Det är lågt i stärkelse och socker men har högt innehåll av smältbart råprotein, 21,5%.

Ingredienser

Sojabönmjöl, rapsmjöl, lupiner, kalciumkarbonat, dikalciumfosfat, magnesiumoxid, salt och HYGAIN® vitamin- och kelaterade mineralmix, biotillgängligt selen, lysin, metionin, naturlig e-vitamin, prebiotika(MOS), probiotika(levande jäst) och biotin.

Specialingredienser

Bio-tillgängligt Selen – Selen är en antioxidant som hjälper till att förebygga oxidation av fettsyror och därmed skyddar mot vävnadsskador. Studier har visat att organiskt Selen är mer lättupptagligt än selen i icke-organisk form.
 

PREBIOTIKA (MOS)

Prebiotikan i HYGAIN® BALANCED® stödjer en hälsosam magfunktion, sund tarmflora och stödjer iom det immunförsvaret.
 

BIOTIN

Biotin är en vattenlöslig vitamin som är nödvändig för de enzymer som är ansvariga för proteinsynteser och är därför en nödvändig vitamin för frisk tillväxt av hovar och hårrem. Studier har visat att Biotin hjälper hud och hårrem liksom stärker problemhovar och rekommenderas därför av hovslagare och veterinärer.
 

NATURLIG E-VITAMIN

Den unika formen av Naturlig E- vitamin som kallas RRR-a-tocopherol är upp till 5 gånger mer bio-tillgänglig och potent än vanlig, syntetisk e-vitamin. Studier har visat att den här formen av Naturlig E-vitamin hjälper cellerna att behålla rätt nivå på plasma och hjälper då antioxidativa processer, immunsystem, kardiovaskulära system, blodcirkulation och neuromuskulära funktioner.
 

PROBIOTIKA (LEVANDE JÄST)

Probiotika är en god bakterie som stimulerar tillväxt och aktivitet av andra goda bakterier i hästens matsmältningssystem. Tillförsel av probiotika ökar deras förmåga att tillgodogöra sig näringsämnen så som fibrer, fosfor, kalcium och amino-syror.

Utfodringsrekommendationer:

100 - 200 gram per hundra kilo kroppsvikt, beroende på aktivitetsnivå, dagligen i kombination med grovfoder och fri tillgång på vatten. 

 

Tryck på bilderna nedan för att se hela bilden med sortimentet

 

  • Fodersorter

  • Tillskott

  • Mitavite tillskott